DE ÎNCHIRIAT 2 camere, Sliema, Sliema, Malta, Sliema

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 33574

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 75 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 75

Acest apartament este situat în centrul orașului; cu o varietate de facilități la doar o aruncătură de băț. La doar 5 minute de apartament veți găsi promenada din Sliema, plină de tot felul de magazine, restaurante, baruri și cafenele; în timp ce din portul Sliema puteți să urcați la feribot sau cu barca și să mergeți într-o serie de excursii în jurul insulelor malteze. De asemenea, puteți obține un bac la Valletta, capitala Maltei, pentru mai puțin de 2 euro și care vă va duce acolo în mai puțin de 10 minute. De asemenea, aproape de apartament veți găsi stații de autobuz pentru Valletta și St Julians, cu autobuzele care circulă la fiecare 10 minute și tarifele de autobuz care costă mai puțin de 2 euro.

Dispune de o bucătărie modernă, dotată cu aparate și ustensile de bucătărie, precum și o zonă de luat masa care se poate adapta la 6 persoane. Zona de living este, de asemenea, complet aer condiționat și are și parchet. De asemenea, are două canapele care pot găzdui până la șase persoane și un televizor bun. Chiar în afara zonei de living există o terasă privată, cu o masă și scaune pentru servirea mesei în aer liber.

 Apartamentul are două dormitoare: un dormitor matrimonial spațios cu un pat dublu și un al doilea dormitor cu două paturi de o persoană. Ambele dormitoare sunt complet aer condiționat și au parchet. Apartamentul este alcătuit, de asemenea, dintr-o baie de familie, care este dotată cu duș.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB